Autor Subiect: Cupa Liceelor la ElectroDance  (Citit de 2058 ori)

Fish

• Suflu,misc....
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 755
  • KTVA
    • Vezi Profilul
Răspuns: Cupa Liceelor la ElectroDance
« Răspuns #30 : Aprilie 17, 2010, 10:07:40 »
nu o sa ajungem sigur la ordinul miilor dar va fi cel putin o echipa in orasele care mai cunosc acest stil...:)...si ar fi un prim pas spre o noua era:D
Feel the vibes...and fight with the music!

dev0n

• Membru senior
  • Mesaje postate: 152
    • Yahoo Instant Messenger - trybal_hellboy
    • Vezi Profilul
    • KRYSTALIS ELECTRO DANCE CREW
    • Adresa de email
« Răspuns #31 : Aprilie 22, 2010, 02:04:26 »
Cupa Liceelor la ElectroDance o sa fie numai peste 3 , 4 ani , asta in cel mai bun caz.Daca in anii astia nu evoluam la nivel national atunci nu putem face nimic....parerea mea.
http://www.krystalis.tk
http://www.myspace.com/525854869
http://krystaliscrew.wordpress.com/
krystalis_romania@yahoo.com

••••| KRYSTALIS ELECTRO DANCE |•••••

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Aprilie 26, 2010, 16:17:00 »
intr-un fel sunt deacord cu cupa liceelor in altu nu..acum depine de fiecare oras in parte problema e ca normal inainte de un concurs ar trebui sa se faca o asemenea competitie in fiecare oras pentru a aduce cat mai multi dansatori la concurs asa evoluezi.....ca deja intre orase sau facut cum sar zice bisericutze asa....iar la un concurs deja toata lumea stie cine castiga cine merge mai departe ar trebui sa se faca cupa liceelor pentru ca asa raspandesti mult mai mult stilul si e o competitie intre amatori eu zic ca marea majoritate sunt inca amatori doar ca au un antrenament mai bun....si merg spre o evolutie mai rapida...in materia dansului....iar cand se face un astfel de concurs intre licee trebuie facut in toata tara adica aceeasi ora aceeasi data....e parerea mea si sansele de a gasi un sponsor se maresc mult mai mult.....totu incepe de jos si cladesti ceva....este greu dar fara munca si colaborare intre noi toate orasele....casa facem o astfel de competitie si daca este facuta o competitie de genu asta o data pe luna si cei amatori devin ca si noi restu....

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #33 : Aprilie 26, 2010, 16:21:47 »
si in ceea ce priveste de ce zicea dektra sau care mai zicea din buzau ca au cei mai multi dansatori.....si braila este activa la capitolu asta....eu morfeo moka copkilu pusha citadel...tecktokid...si mai sunt si alti care danseaza dar nu au participat la concursuri....sau apucat multi si la noi in oras....dansatori sunt evolutie nui pentru ca nu au oportunitatea de a se afirma si asa este nu numai in braila peste tot in romania este asa.....daca ii ajuti pe ei ajutam toata comunitatea din tara noastra si ridicam si nivelul tari....;)pentru ca eu casa va zic sincer romania are nevoie de mai multi dansatori......