Autor Subiect: ELECTRO FIGHT CONTEST II  (Citit de 9403 ori)

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 561
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Răspuns: ELECTRO FIGHT CONTEST II
« Răspuns #15 : Martie 06, 2010, 13:07:09 »
avem licenta vertifight, putem aduce juriu strain, capabil si corect, ceea ce la noi nu prea cred :) , ne putem face cunoscuti destul de usor...crezi k mai e nevoie de alte concursuri?? in fond e acelasi lucru, numai k avem juriu bun si sala de sport :)

Multi mi-au spus ca nu pot sa vina sau ca nu ar putea ca au diferite treburi,Steady mi-a spus sa-i spun exact data Vertifight-ului si -l va trimite pe Milliard,care surprinzator nu vrea bani in plus in afara de transport si masa ,dar ar fi penibil sa vina Milliard sa vada 3 insi cum se chinuie sa danseze ,plus ca o parte din banii de inscriere erau pentru cheltuielile ce-l privesc pentru ca sponsorizare mi-e greu sa cred ca voi putea obtine ,vorba lu gebe " chiar era nevoie de Vertifight acum?"  

nu stiu ziceti voi cand puteti veni si atunci se face ,si banii se vor trimite inainte ca sa stiu o treaba ,sa nu-l chem pe om degeaba
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Kanabys

• Membru KTVA
  • Global Moderator
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1464
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Martie 06, 2010, 13:08:31 »
Sunteti de acord ca Vertifight-urile saiba loc peste tot in tara ?

Adica sa ii lasati pe ceilalti organizatori sa isi denumeasca concursurile "Vertifight" ?  :)

...::Keep The Vibe Alive::...

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1392
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #17 : Martie 06, 2010, 13:11:54 »
dektra am vorbit pe mess. sper ca ai inteles. nelamuriri,altii?

Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 499
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #18 : Martie 06, 2010, 13:16:53 »
kanabis din cate vad io lumea in general nu vine numa daca e la el in oras ...
pana mea
asa nu o sa fie veci verti la noi ...si mi ciuda pe voi comunitatea ca daca nu stiti sa nu vb de-a  ba vin vin vin si cand e nu mai vine nimeni maca zicetzi bag picioru nu pot.... da voi nuu doamneee de cand astept de cand nush ce si cand e ..
asta e nu putem avea incredere in comunitate parerea mea
app.. daca fac la bistritza catzi or sa vina.. daca va place asta venitzi in pana mea .. nici la mine nu stau banii pe garduri plm ca doar mama munceste si daca e vb de un concurs mi-am facut tot posibilul sa strang in 2 luni sau cum a fost si m-am dus dar daac am zis am facut
gata m-am suparat de data asta sincer
nu mai vb degeaba parerea mea
io-s pro vertifight oriunde oricand:X:X:*
pace
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

Kanabys

• Membru KTVA
  • Global Moderator
  • Membru senior
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Martie 06, 2010, 13:19:34 »
Crizza nu e vorba ca vine lumea daca se face la ei in oras...este vorba ca si altii vor sa organizeze concursuri si voiam sa vad daca si le pot numi si ei Vertifight...despre asta era vorba  :P

CriZZa

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #20 : Martie 06, 2010, 13:22:28 »

Dimmux,nu e vorba ca sa faci Verti cand o sa se simta nevoia,ci cand o sa poata lumea veni...gandeste-te ca majoritatea avem scoala...pt unii se apropie BAC-ul,plus ca mai trebuie depus si un efort financiar mai mare decat de obicei...aaa,si mai sunt si parintii,care banuiesc ca stii cum sunt...
faza asta de exemplu
cand a zis dimmux prima data care poate veni sa zica sigur si care nu nu atunci de ce nu vatzi candit la scoala si la altele:(
de asta is suparat pt ca sincer vroiam vertifight si vroiam anu asta sa fie si un kingz si la noi sa fim in rand cu lumea :X:X
nu am nimik cu efc sau cu tine kanabis zic in general pt toata comunitatea
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #21 : Martie 06, 2010, 13:31:11 »
pt ce sa organizeze kanabis si altii?e asa o placere sa organizezi un concurs? daca facem o treaba macar sa fie facuta calumea , iar daca de exemplu celzidor vrea sa faca un vertifight nu cred k ar fi vreo problema, atata timp cat respecta cerintele impuse de dimux (ex. juriu, sala de sport..)
oricum, asa cum a spus si crizza, sunt  si oameni neseriosi si nu putem face asa aiurea , fara o siguranta , un concurs cu 19 de oameni , avand in vedere ca va veni miliard si va trebuit sa i se plateasca tot + premiile pt locurile 1 .. de unde sa acopere toate astea? din aia 19 ? :)

in fine. deocamdata vedeti voi de EFC , lasati vertifighturile pt cand  s`or face si gata cu vorba lunga ca nu`i frumos , celzidor a fac asta pt efc nu pt chestia in care s`a transformat topicu`

salut.
. In2Electro .

Kanabys

• Membru KTVA
  • Global Moderator
  • Membru senior
  • KTVA
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Martie 06, 2010, 13:52:53 »
@ Crizza
Eu unul am zis ca nu garantez ca voi fi acolo

@Dektra
De ce sa nu organizeze?Probabil pt ca vor si ei sa lase o "amprenta" in aceasta comunitate,sperand ca realizeze un contest perfect din toate punctele de vedere...bineinteles asta e foarte greu,nerealizat pana acum la nici un concurs,dar nu se stie niciodata :)

tektudy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #23 : Martie 06, 2010, 15:27:33 »
am vazut topicul asta cu 22 de raspunsuri......mi-am zis:"sigur e cearta aici".........nu vedeti, pe zi ce trece sunt din ce in ce mai multe conflicte si mai multe certuri, fiecare dintre noi am evoluat si incepem sa ne dam fiecare cu parerea, de electro danceri ce suntem.....m-am cam saturat, peste tot unde intru, numai certuri.......de ce credeti ca nu suntem cunoscuti?.........pt ca nu suntem o comunitate, de asta, fiecare pe cont propriu.......pur si simplu m-am saturat

scz ca am deviat de la subiect.........sa speram ca va veni cat mai multa lume la efc 2 si sa speram ca se va face si vertifight-ul odata si odata, fara sa se mai certe nimeni

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #24 : Martie 06, 2010, 15:40:24 »
un lucru singur de spus: EFC va fi ultimul concurs "unknown",vor urma verti-uri.

cine nu tine pasul cu noi,salut
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

CriZZa

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #25 : Martie 06, 2010, 15:54:57 »
Gebe si CriZZa ... :X:X:X o sa faca echipa la 2vs2 :X:X ... daca ai timp cel sa ne postezi cine sa mai inscris si alea alea :)):)):X:X:X

3.b0y

• Membru senior
  • Mesaje postate: 175
  • e.boy(costy)
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Martie 06, 2010, 15:59:17 »
e.boy &ekid prezenti :X:X:X:a si celzidor sar putea sa mai vina inka 4 din buzau ;D :D
3.bOy(3lectro !lusion buzau )

MRSzzor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 199
    • Yahoo Instant Messenger - mrszzor@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • http://www.youtube.com/user/echolovetosk8#p/u/3/wBNL_w1mNdE
    • Adresa de email
« Răspuns #27 : Martie 06, 2010, 16:40:23 »
De acord cu Dektra
MRS AM SPUS !;DDDD

dev0n

• Membru senior
  • Mesaje postate: 152
    • Yahoo Instant Messenger - trybal_hellboy
    • Vezi Profilul
    • KRYSTALIS ELECTRO DANCE CREW
    • Adresa de email
« Răspuns #28 : Martie 06, 2010, 18:29:59 »
Am facut coverage pe www.krystalis.tk la ELECTRO FIGHT CONTEST II  :D :D
http://www.krystalis.tk
http://www.myspace.com/525854869
http://krystaliscrew.wordpress.com/
krystalis_romania@yahoo.com

••••| KRYSTALIS ELECTRO DANCE |•••••

CelZiDor

• Membru senior
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #29 : Martie 06, 2010, 18:51:54 »
saptamana viitoare veti afla mult mai multe informatii (precum: juriu,inscrisi..)

dev0n,mare om. multumesc!