Autor Subiect: Rezultate Vertifight 2 România  (Citit de 3352 ori)

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: Rezultate Vertifight 2 România
« Răspuns #45 : Iulie 28, 2010, 22:43:39 »
jaker gata frate ati gresit amandoi...casa fii tu mai domn si sa arati ca nu esti asa cum tea facut retrageti vb tu primu si totu va fi oke...gata terminatio...dimmux man nu te supara pe mine si nici ceilalti dar referitor la alte concursuri cum au fst organizate vlado la executat pe asta ca la carte eu zic ca merita sa nu se ia nimeni de el ca na putut sa scoata vidurile si sa dus la mare merita frate a facut singur toata treaba poate la ajutat si alti nu vreau sa fiu ne respectos fata e restu dar de el stiu atata...si zic ca merita si el putina relaxare...hai lasati certa ca mereu se intampla sa iasa discuti dupa ficare concurs....lasati cearta si fiti cu capu pe umeri pregatitiva de verti 3 toti...si cel mai bun sa castige...si as vre sa fiu si eu in juriu daca se poate si vrea cineva....si sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postul asta....P>S

Dj.AdyL0ve

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • electro music
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #46 : Iulie 28, 2010, 22:44:38 »
app inca ceva in lecatura cu eboy era vb sa vina sal ia de gara saracu ca a stat acolo de ora 7 dim pana la la 10 cand a venit kristal...iar nu sa tinut de cuvant asta este....

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #47 : Iulie 28, 2010, 22:48:55 »
1 la mana vezi ca ai facut duble post si alceva incerca sa te ocupi o data de o organizare ca asta sa vezi cat de usor poate fi si nu prea cred ca a castigat el asa multi bani din chestia asta sau nu stiu daca a castigat...nu ma simt in masura sa discut de chestia asta si chiar daca a castigat e meritu lui acum dupa concurs nu e frumos sa il criticam pentru ca totusi a facut un lucru fff bun pentru comunitate....

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1461
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #48 : Iulie 28, 2010, 23:16:57 »
GATA MA!

PS:

DJ Ady,vlado e la mare,deaia nu au aparut video-urile.
PC-ului meu ii ia 3 ore sa faca un render la un singur video,moment in care se transforma intr-o rashnita si abia pot sa il folosesc. Deaia le pun asa "sacadat" ca mai am si eu nevoie de PC.Ultimul video de la mine va fi pus maine.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #49 : Iulie 29, 2010, 00:28:07 »
Citat
Mai sus i-am spus lu dektra de ce a comentat Wink. Nu inteleg de ce va luati foc automat ( daca spune cineva ceva).

1.de ce am "comentat" ? /:) am avut ceva tupeu sa comentez a? hai mai masoara`ti cuvintele ca nu suntem tovarasi. cand am vazut primul post al tau cu referire la mine m`am enervat ingrozitor :) te rog mult sa fie pt ultima data cand mai schimbi vorba cu mine.daca ai fi vb macar odata cu mine in viata ta nu cred ca ai mai fi facut comentariu` ala .
2. chestia cu nesimtit ,tupeist..pai te`am facut ca esti amice , tu te`ai luat cu mine,nu eu cu tine
3. e normal sa ia foc :) tu de ce ai luat? nici macar nu erai implicat in ce am zis eu acolo.
4. cand o sa fi in stare sa participi la categoria pro atunci sa vb cu mine :* te salut.
« Ultima Modificare: Iulie 29, 2010, 00:30:28 de de3ctra »
. In2Electro .

Kanabys

• Membru KTVA
  • Global Moderator
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 1464
  • KTVA
    • MSN Messenger  - kanabys_alex@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - kanabys_alex
    • Vezi Profilul