pt ca pe acel post ai luat un warn vrei scandal?cearta-te pe mess frate...nu aici...
bun ma da postu lui jaker cu "iti rup chilotii" aia nu provoaca cearta?
te rog eu lasa-l sa vina.....asta dak vine....k vb mult dar nu vine....si il astept cu mare drag si pe tecktonel..:X:X
Am trait sa o aud si pe asta . Daca si in franta se pune interdictie pentru dansatori ma apuc de dansuri populare , ma jur.
in franta nu exista nesimtire cum exista la noi (mai bine zis la tine) .nu cred ca acolo un dansator incepator se apuca sa injure si sa batjocorasca dansatorii mai vechi sau organizatori (nici chiar cei buni nu isi permit lucru` asta) esti un nerusinat si un tupeist.
esti pro ( bv tie , respect)
1. ai batjocorat. dimmux si gebe au vazut conversatia pot comfirma 2. respect?? UNDE?? sti vorba aia romaneasca " teai bagat ca musca in c***t" 3.niciodata nu am avut nimic cu dansatorii incepatori , sunt si la noi la sala cursanti..destui.si daca odata unu dintre ei a facut o faza de genul cum ai facut`o tu ( insa muult mai neinsemnata) a iesit urat si poate comfirma. restul sunt respectati in aceeasi masura in care ma respecta (nu am avut discutii/conflicte) 4. nu o sa las niciodata orgoliu in fata unor oameni de nimic .asta ar insemna sa ma las calcata in picioare de orice mascarici . tu cu mn te`ai dus de tot! poti face ce oi vrea. adio prietene. ps. daca aveai bun simt ai fi putut sa iti ceri scuze pt cum mi`ai vorbit si pt ca m`ai atacat aiurea, insa ai o marja de eroare de 100% in ceea ce priveste bunul simt
" teai bagat ca musca in c***t"
Eu nu-s unul din cursanti tai :-j. In fine , sper sa fie dat toata conversatia si sa nu fi taiat din ea.