Autor Subiect: Vertifight # 3 Romania ..Soon  (Citit de 3608 ori)

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: Vertifight # 3 Romania ..Soon
« Răspuns #60 : August 10, 2010, 13:59:06 »
ma frate si mie mi se pare aiurea chestia cu interdictia adica nu stiu nu ii poti impune unui dansator sa nu mai vina....la un concurs...nu stiu ori ce ar face..alceva cu sustinerea eu sunt deacord si alceva....referitor la juriu nu trebuie sa fie campion sau vice campion casa poata juriza un concurs de exemplu gebe nu era un campion sau vice campion la verti 2 sau la verti 1 nam nimic cu gebe lam dat pe el ca exemplu de ce specific si dece numai sa nu iasa cearta pentru ca el a participat prima oara la un concurs la efc...si nu stiu mi se pare aiurea...si chestia cu jurizarea care am ziso eu vreau sa o postez sa mi se zica pareri....legat de felu de a juriza.....

vreau sa mi se rasp cat mai mult la acest post va rog din tot sufletul.....

Cine este de acord ca jurizarea sa nu se mai faca in comun adica membri juriului sa nu se mai consulte in alegerea unui castigator al battle-ului.....si sa fie jurizat de fiecare in parte in modu lui de a vedea dansatori in parte cu foaia in mana nume dansatorului cutare intr-o parte si in cealalata parte a celuilalt si apoi cand incepe battelu se uita la intrarile dansatorului il puncteaza cu plus sau cu minus sau cu o nota de la 1 la 3 pe fiecare chestie care ii place fiecarei pers din juriu si la sfarsit de battle sa numere punctaju si sa dea invingatorul dupa ce ia iesit pe foaie...eu zic ca ar fi o solutie mai buna pentru fiecare dansator si fie care om din juriu......ast pareri P.s