Autor Subiect: vid nou Bogey  (Citit de 1903 ori)

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 499
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: vid nou Bogey
« Răspuns #75 : August 30, 2010, 00:03:51 »
ce mai tre sa inchida kanabys topicu va inchis dimmux si kristal gura direct b-) . Kristal & Dimmxu vs forum 1-0 :* sal
vs care forum??? :)):))=)) ma sparatii :))
:P
ps: nu mai da apa la moara degeaba:P
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!

TEckTrYs

• Membru senior
  • Mesaje postate: 383
  • TeCkTrYs
    • Yahoo Instant Messenger - eldivino_wisher@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #76 : August 30, 2010, 00:43:02 »
Bogey , tu tine-te de treaba in continuare , nu mai asculta ce spun uni ;) , si eu am avut parte de critici , misto , si sfaturi pe care le am tot citit si m am gandit daca sunt  de folos . Nu inteleg de ce sa ajuns i ar pana aici ? Sincer mi se pare aiurea . De ce mereu se ajunge aici ? La cearta , invidie , misto  , scandal . Pot sa spun de ce , pentru ca  apar postari negative (ex : vai mama , dar dai ca disperatu , ;    " nu sti ce sa mai faci ca sa te dai important   " :)  ) si nu pozitive (bun/binisor ,  tine-te de treaba in continuare )  daca nu va ganditi un pic la ce a spus dimmux si kristal , e treaba voastra , dar sunt vorbe adevarate si bine spuse .  Fiecare trebuie sa dovedeasca ce poate , si conteaza mult asta , nu scandalul , certul , si invidia .  Am intervenit si eu , pt ca dupa cum stiti , am avut parte de asa ceva si eu , si am invatat din greseala mea , si eu  am fost luat la misto , considerat prost si nu mai stiu cum , dar totusi pot dovedi ca nu sunt cum ma considera unii ,  dar imi vad de treaba , nu vreau sa mai fac , ce am facut :)) , ar trebui    sa nu se mai intample asa ceva , dar stiu ca e imposibil .

AlberT

• Membru senior
  • Mesaje postate: 306
  • Some Electro Dudes ~ Albert
    • Vezi Profilul
« Răspuns #77 : August 30, 2010, 11:13:20 »
+1 la cosmin si dimmux. asta incerc eu sa spun de f mult timp insa mi se raspunde cu o chestie filozofica mereu.

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1461
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #78 : August 30, 2010, 12:20:57 »
vs care forum??? :)):))=)) ma sparatii :))
:P
ps: nu mai da apa la moara degeaba:P

Idem.
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

de3ctra

• Membru senior
  • Mesaje postate: 424
  • T
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #79 : August 30, 2010, 18:04:26 »
cata rautate !! +1 cosmin
bogey bravo :-* sa nu te descurajeze certurile astea fara rost de aici, astea au fost si vor fi mereu.
ar fi frumos sa incetati cu sagetile astea si cu ironiile. din cate stiu eu sed-ul nu a facut niciodata nimic nimanui..

jaker nu te mai baga :) nu esti in masura sa dai sfaturi, ai castigat la incepatori nu la profesionisti, ai dat battle numai cu nonameri care au invatat de pe youtube. tu ai avut macar profesor. cine sa castige, tanutza?? salut
. In2Electro .

lemon derby

• Membru
  • **
  • Mesaje postate: 16
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #80 : Septembrie 05, 2010, 16:22:51 »
1:06 sincron perfect cu loganu ala alb ce trece:X