frateeee deci eu unul lucrez 6 zile din 7 si dansez de sparg dupa ce vin de la munca obosit mort nu conteaza asta imi place cel mai mult pt asta traiesc .....nu exista nu am timp sau alte scuze e doar lenea sau lipsa de atractie cand iti place un lucru il faci chiar daca nu ai timp chiar daca toata lumea iti zice baaaaaa nu faci nimic cu aia nu ajungi nicaieri .......cand totii incearca sa te doboare tu fii mai tare zile da frate ok....ridicii capu si iti vezi de trb ta ......pt mine a da inapoi inseamna sentinta la moarte ......au muncit oamenii astia atata cu tecktonik cand am vazut fenomenal vreau si eu si de cand m-am apucat mi-a intrat in sange pur si simplu nu imi amintesc cum era inainte sa ma apuc de acest dans......si se poate trai la un moment dat si din asta nu va faceti probleme e timp doar sa nu va lasatii......eu unul am niste planuri care sper ca or sa imi iasa anul acesta;)).......cat despre clip ......thumbs up my friend's voi ati inceput treaba noi o vom continua:).....
da mah, depinde si ce lucrezi si ce vrei sa faci cu viata ta
sa ai un job mediocru toata viata si sa traiesti mediocru sau vrei sa faci ceva cu viata ta, daca vrei sa promovezi sa cresti sa ajungi sus atunci lucrezi de la 9 la 9 dar stii ca ai bani mereu te duci in concediu unde vrea putsa ta si etc
daca te imparti cu dansul si cu jobul nu o sa ajungi nicaieri cu niciuna
daca vrei sa faci ceva te focusezi doar pe aia
nai cum sa faci mai multe deodata
depinde ce conteaza mai mult pt tine, e vorba de alegerea fiecaruia, dar eu aleg o viata fara probleme si sa pot sami intretin familia
si nu regret deloc ca mam lasat de dans pt ca acuma am un job f bun si am aplicat la o firma din germania si is foarte aproape sa fiu luat ca si manager deci e vb de mii de euro..
nush eu aleg banii, si ma pish pe ei bani ca de nar fi lumea asta ar fi altfel, dar din moment ce nu poti trai fara bani ai nevoie de ei.
crezi ca nas dansa toata ziua? crezi ca nu miar placea sa nu fac nimic sa stau sa ma distrez? dar realitatea e ca tre sa lucrezi, chiar daca nuti place
@ decktra numi place deloc stilul vechi

) si nu numai aia am dansat