Saluare! Numele meu este Robert , uni dintre voi ma cunosc sub numele de F.E.A.R
As dori sa fac si eu un anunt, ca din cate am observant in comunitatea Electro Dance din Romania sa facut foarte mare liniste si s-au creat unele bisericute si nimeni nu mai spune nimic.
Ma gandeam ca daca tot avem aceasta vacanta de iarna si cum multi dintre noi inca suntem elevi , sa organizez un concurs de electro dance. Deocamdata nu este nimic sigur , bineinteles pentru ca acest concurs sa fie posibil o sa am nevoie sa ne adunam toti si sa fie un concurs mare sa se poate numi chiar
VERTY FIGHT. Deja am discutat o posibila locatie , aceasta ar fi in BUCURESTI,
http://www.mikadodance.ro/Jurizare : o sa discut cu Dimmux , Kristal, Teddy ,Celzidore , Silvu, kanabis , Bambotec si alti dansatori care deja au vechime si stiu sa jurizeze corect un concurs ,sa vad care dintre ei vor vrea sa faca parte din jurizare , am vorbit deja cu un mare dansator de Street Dance si b-boy care deja mi-a confirmat prezenta lui in jurizare.
Categori: 1 vs 1 , 2 vs 2
Dupa cum bine stiti se va organiza si un after party , locatia ramane de discutat in functie de cati o sa se anunte prezenti la acest concus .
Premile vor fi acordate din taxa de inscriere… pe durata concursului o sa fie si unele moment special, trupe de dans care vor face reorezentatii …
Mai multe detalii le v-om stabili in momentu in care o sa se anunte suficienti concurenti la acest concurs …..
aspte pareri si sa va anuntati prezenta cei interesati …