Salut Tektudy . Salut toata lumea . O sa incerc sa nu scriu romane , chiar daca ar fi necesara o relatare mare .Era si normal la un moment dat sa se intample ceva de genu , asa ca noi toti am incercat prin diverse moduri sa schimbam acest "viitor nedorit" in ceva frumos . Eu personal pot spune ca mereu am promovat dansul si l-am "dus" cat am putut eu de mult . Nu am lasat nimic de izbeliste , sunt multe proiecte care trebuie sa le pun in practica impreuna cu echipa mea. Momentan , vorbind doar in numele Galatiului , ne antrenam foarte mult pentru Vertifight Monde (22 Aprilie 2012) si incercam sa dam tot ce e mai bun din noi.Tektudy / Comunitate / Hateri , va spun un singur lucru : eu cu intreaga echipa a mea vom incerca sa ducem totul mai departe indiferent de probleme sau alte lucruri care ne pot sta in cale . Dansul electro NU S-A SFARSIT , este un dans "infinit" si poate fi promovat in continuare .Cat despre "febra dansului electro" pot spune ca in unele zone inca exista si le recomand celor "underground" sa mai scoata niste clipuri (nu conteaza in ce format si ce calitate) - doar sa le puna pe net si sa arate ca in Romania inca se danseaza .Bafta Kittens Electro la Monde , sper ca si noi KTVA sa facem ceva superb si nu uitati : un dans nu moare niciodataSalutare
asa fiecare se antreneaza pentru trupa lui si doar atat..........parca nu am fi toti din aceiasi tara........galatiul e o tara bucurestiul e o tara si cam atat................ma refeream la toti ca si comunitate, sa organizam concursuri sa ne mai intalnim ca asa imi adun si eu 4 oameni si gata am trupa si ma duc si eu la monde si ma antrenez doar cu ei fara sa mai am vreo legatura cu ceilalti, daca intelegeti ce vreau sa spun......noi toti din tara trebuie sa fim o ECHIPA!!!