Autor Subiect: TREZIREA!!!  (Citit de 381 ori)

tektudy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 152
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
TREZIREA!!!
« : Ianuarie 27, 2012, 02:05:38 »
VERTIFIGHT Romania : Dimmux vs Tektudy - finala 1vs1

VERTIFIGHT 2 ROMANIA - PRO - Ariel vs Kristal - [Final Round] PART 2

VERTIFIGHT #3 ROMANIA Kanabys vs Dimmux (PRO) Final round part 1

Vertifight Romania IV - Dimmux vs Bambo ( Finala PRO )

MMM, ce vremuri erau? Unde sunt toti dansatorii, ce a patit toata lumea......de 10 zile nu a mai postat nimeni nici un subiect.....video-uri cu noi NU MAI ZIC.....a murit electro dance-ul in romania.....vad ca nimanui nu ii mai pasa de nimic si de ce se intampla pe acest forum.....recunosc, nu am mai dansat de mult si nu am bagata nici un video pt ca nici timpul nu mi-a mai permis dar mai ales vazand atata nepasare pe acest forum.....acest forum a devenit o obisnuinta pt fiecare, ceva monoton......poate ca fiecare dintre voi a gasit si alte lucruri de facut, v-ati indragostit, ati imbatranit, ati mers la facultate, dar DACA NU ACUM ATUNCI CAND????..........ACUM E MOMENTUL cat inca mai avem timp liber sa zicem asa ca apoi unu se casatoreste altul pleaca in strainatate pe altul il doare in (majoritatea), etc.........ce se intampla cu noi??.......am vazut ca celzidor tot incearca sa mai tina aprinsa o flacara dar, degeaba.....TREZITI-VA oameni buni, incepeti din nou sa dansati, sa organizam concursuri sa ne intalnim......trebuie sa fim de acord cu totii ca electro dance-ul s-a cam "deteriorat" in ultima vreme cu fente si figuri si piruiete si trantit pe jos dar asta nu inseamna ca voi trebuie sa dansati la fel cum fac ceilalti, adik cel putin din pct meu de vedere......haideti cu totii sa ne revenim si sa mai dansam si noi putin pt ca efectiv imi este mila si imi pare rau de cum a decurs evolutia acestui dans la noi in tara.....m-am uitat la ceva filmulete de acu 1-2 ani, vreau sa spun ca a inceput sa-mi bata inima si simteam ca retraiesc acele momente.......nu stiu cat si cati intelegeti acest mesaj dar......TREBUIE SA VREM!!!......sper ca acest mesaj(scz de repetitie) sa fi ajuns in sufletele voastre la fel cum a ajuns si in al meu si sper din inima sa mai fie cum era pe vremuri......uitati-va la filme :|:(:(:(

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 567
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
Re: TREZIREA!!!
« Răspuns #1 : Ianuarie 27, 2012, 05:34:44 »
:(
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

Bthemaster

• Membru senior
  • Mesaje postate: 130
  • Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Ianuarie 27, 2012, 10:34:31 »
Ai dreptate man  :(.

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1397
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #3 : Ianuarie 27, 2012, 11:28:53 »
Salut Tektudy . Salut toata lumea . O sa incerc sa nu scriu romane , chiar daca ar fi necesara o relatare mare .

Era si normal la un moment dat sa se intample ceva de genu , asa ca noi toti am incercat prin diverse moduri sa schimbam acest "viitor nedorit" in ceva frumos . Eu personal pot spune ca mereu am promovat dansul si l-am "dus" cat am putut eu de mult . Nu am lasat nimic de izbeliste , sunt multe proiecte care trebuie sa le pun in practica impreuna cu echipa mea.

Momentan , vorbind doar in numele Galatiului , ne antrenam foarte mult pentru Vertifight Monde (22 Aprilie 2012) si incercam sa dam tot ce e mai bun din noi.

Tektudy / Comunitate / Hateri , va spun un singur lucru : eu cu intreaga echipa a mea vom incerca sa ducem totul mai departe indiferent de probleme sau alte lucruri care ne pot sta in cale . Dansul electro NU S-A SFARSIT , este un dans "infinit" si poate fi promovat in continuare .

Cat despre "febra dansului electro" pot spune ca in unele zone inca exista si le recomand celor "underground" sa mai scoata niste clipuri (nu conteaza in ce format si ce calitate) - doar sa le puna pe net si sa arate ca in Romania inca se danseaza .

Bafta Kittens Electro la Monde , sper ca si noi KTVA sa facem ceva superb si nu uitati : un dans nu moare niciodata

Salutare
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

Bthemaster

• Membru senior
  • Mesaje postate: 130
  • Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Ianuarie 27, 2012, 11:42:08 »
Salut Tektudy . Salut toata lumea . O sa incerc sa nu scriu romane , chiar daca ar fi necesara o relatare mare .

Era si normal la un moment dat sa se intample ceva de genu , asa ca noi toti am incercat prin diverse moduri sa schimbam acest "viitor nedorit" in ceva frumos . Eu personal pot spune ca mereu am promovat dansul si l-am "dus" cat am putut eu de mult . Nu am lasat nimic de izbeliste , sunt multe proiecte care trebuie sa le pun in practica impreuna cu echipa mea.

Momentan , vorbind doar in numele Galatiului , ne antrenam foarte mult pentru Vertifight Monde (22 Aprilie 2012) si incercam sa dam tot ce e mai bun din noi.

Tektudy / Comunitate / Hateri , va spun un singur lucru : eu cu intreaga echipa a mea vom incerca sa ducem totul mai departe indiferent de probleme sau alte lucruri care ne pot sta in cale . Dansul electro NU S-A SFARSIT , este un dans "infinit" si poate fi promovat in continuare .

Cat despre "febra dansului electro" pot spune ca in unele zone inca exista si le recomand celor "underground" sa mai scoata niste clipuri (nu conteaza in ce format si ce calitate) - doar sa le puna pe net si sa arate ca in Romania inca se danseaza .

Bafta Kittens Electro la Monde , sper ca si noi KTVA sa facem ceva superb si nu uitati : un dans nu moare niciodata

Salutare
+1.

bamboteck

• Bambish
  • Membru senior
  • Mesaje postate: 819
  • KTVA
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Ianuarie 27, 2012, 12:08:44 »
aveti dreptate fratilor...am ramas fara cuvinte:(:(:(
imi este dor de tot...de concursuri,de reactiile pe care le aveam inainte si dupa concurs,de dansatorii care incercau sa dea totul din ei numai sa castige,sa impresioneze pe toata lumea...imi este dor de farmecul acela al dansului pe care cu totii il aveam in noi dar acum...acum nu ii mai pasa nimanui ,dorinta de dans nu prea mai exista....

imi pare rau...:(:(:(
...:::ElectroDance:::...

tektudy

• Membru senior
  • Mesaje postate: 152
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Ianuarie 27, 2012, 14:24:37 »
asa fiecare se antreneaza pentru trupa lui si doar atat..........parca nu am fi toti din aceiasi tara........galatiul e o tara bucurestiul e o tara si cam atat................ma refeream la toti ca si comunitate, sa organizam concursuri sa ne mai intalnim ca asa imi adun si eu 4 oameni si gata am trupa si ma duc si eu la monde si ma antrenez doar cu ei fara sa mai am vreo legatura cu ceilalti, daca intelegeti ce vreau sa spun......noi toti din tara trebuie sa fim o ECHIPA!!!

Mr.jAker

• Membru senior
  • Mesaje postate: 475
  • Addicted
    • Yahoo Instant Messenger - sky_mike91@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Ianuarie 27, 2012, 15:06:47 »
asa fiecare se antreneaza pentru trupa lui si doar atat..........parca nu am fi toti din aceiasi tara........galatiul e o tara bucurestiul e o tara si cam atat................ma refeream la toti ca si comunitate, sa organizam concursuri sa ne mai intalnim ca asa imi adun si eu 4 oameni si gata am trupa si ma duc si eu la monde si ma antrenez doar cu ei fara sa mai am vreo legatura cu ceilalti, daca intelegeti ce vreau sa spun......noi toti din tara trebuie sa fim o ECHIPA!!!

Era vorba de a ne da seama cat de pustiu a devenit forumul , cat de tare s-a depreciat electro in tara noastra si nu stiu cum apare in discutie subiectul de monde ( In romania va fi mereu fuga dupa "ciolan" ). Din cate am inteles de la Dimmux in curand se va organiza un concurs si sper ca lumea sa-si dea interesul sa vina in numar cat mai mare.

Tony electro

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Ianuarie 29, 2012, 00:39:04 »
Bun mati convins de astazi ma reapuc si eo de electro....si in curand o sa scot si un videoclip :)

teddy2006ro

• Membru senior
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Ianuarie 29, 2012, 21:54:06 »
maaaaaa nu totii au camere de filmat pt videouri , poate nici telefon ..... si e cam frig deocamdata pt asta .... si ce concursuri nu sau facut? adica sa incercat 2-3 care bineinteles totii vin vin si sa ajuns aproape de ziua concursului .....P**A ..... eu unul inca dansez zi de zi .... in fiecare saptamana prin oras ... astept Trezirea restului de DANSATORII ......mai veniti si voi la concursuri fratilor .... cand zice cineva hai ... si voi hop sa dansati ..... sa numai zic de bauta ,caterinca de dupa care e nemasurabila .... dar asta e ......your loss.... peace and out   :D
i wanna be a bilionare so fucking bad .....

MRSzzor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 200
    • Yahoo Instant Messenger - mrszzor@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • http://www.youtube.com/user/echolovetosk8#p/u/3/wBNL_w1mNdE
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Februarie 11, 2012, 18:22:51 »
Eu personal am un bac si o admitere de sustinut. La Bucuresti zic eu ca o sa se schimbe situatia,poate, o sa ma reapuc de dans. Respect, old,friend,dancer MRS
MRS AM SPUS !;DDDD

dimmux

• Membru senior
  • Mesaje postate: 567
  • electro all over the world
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Februarie 11, 2012, 22:04:33 »
O sa spun si eu cva , MRS ,te exclud pentru ca stiu ca esti serios in privinta scolii , stiu asta de la cunostinte comune.

Ma rog , pentru multi dintre voi ,sa va spun niste lucruri , multi va motivati absenta la evenimente pe scoala , pe etc , sa fim seriosi , daca e vorba de pasiune nu se pune niciodata problema de bani , ai mei abia ma tin in facultate , si nu lucrez tocmai sa am timp pentru dans , am trecut prin 5 sesiuni pana acum , m- am straduit cum am putut mai bine cu banii sa ajung la monde ,si nu e usor sa te imprumuti si sa returnezi sume de bani care ar acoperi o luna de mancare si cazare in bucuresti. Cred ca multi dintre voi ati folosit scuzele astea patetice din cauza complexului de imagine , parca am fi nu stiu ce tara cu o popularitate mare , ati stiut intotdeauna sa va injurati ca la usa cortului pentru "premii " inutile. Ce , mereu atatea scuze.? Scoala ? hmmm nu stiu cati dintre voi chiar ati intrat la facultate sau sunteti la un liceu decent ,asa ca e clar ca nu va ocupati de scoala . Bani ?? te imprumuti , muncesti , te umilesti , faci ceva .ce i mentalitatea asta de sclavi ??Nu as vrea sa fiu laudaros si sa ma dau exemplu pe mn dar ma dau pentru ca nu stiu daca pot vorbi in numele altora , bani n-am , sunt ultimul an de facultate ,imi dau licenta ,si tot imi doresc sa fac un concurs, sa merg si la mondial , la inceput comunitatea m-a primit cum v-a primit si pe multi dintre voi ,dar am muncit si mi am facut un nume cel putin in tara , m am bagat la concursuri indiferent daca erram prgatit sau nu, pentru ca experienta nu ti=o ia nimeni , nu trebuiie sa ma bag doar cand sunt eu sigur ca iau locul 1 sau nu ma bag din cauza complexului de imagine , au fost concursuri cand am fsot destul de pregatit si mi-am luat-o n barba si au fost cand nu m am pregatit foarte tare si am castigat  .O singura rugaminte am , daca nu sunteti indeajuns de barbati sa recunoasteti ca sunteti caractere slabe , incapabile de sacrificii  . macar nu va mai certati sau scuzati penibil

Multumesc

Dimmux , Dansator Electro
DIMMUX - OFFICIAL VERTIFIGHT ROMANIA

CriZZa

• Membru senior
  • Mesaje postate: 500
    • Yahoo Instant Messenger - cri_zz_a@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Februarie 12, 2012, 00:37:59 »
bine zis dim :*
mi sa facut pielea de gaina cand am citit pt ca imi aduc aminte cu drag de foarte multe intamplari:X
trebuie vointza atata tot :*:*
Dansul este singura artă în care noi înşine suntem materia din care este realizată!!!