Autor Subiect: Prezentari  (Citit de 24249 ori)

googleboy

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Răspuns: Prezentari
« Răspuns #120 : Februarie 22, 2010, 03:30:00 »
Hey,

Ma cheama Andrei si sunt din Timisoara. Sunt f la inceput. Bine v-am gasit.

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #121 : Martie 15, 2010, 14:19:43 »
sunt enys din braila am 20 de ani si practic electro dance din vara anului 2009....am participat la aproximativ toate concursurile din momentu in care m-am apucat de electro exceptand cel de la piatra neamt.....nam avut cu cine si nici prea multe fonduri.....dar propun ceva pentru cei care sunt..beginneri....nu zic ca eu sunt mai breaz dar propun asa pentru acumularea experientei mai mari in acest stil de dans sa va faceti aparitia la concursuri nu va rade nimeni de voi asa inveti si ai cum sa te duci acasa dupa concurs sa repeti ce tea placut si sa iti dai drumu la creeativitate...asa evoluati mai repede pe stilu actual al electro dance-ului si ajutati si comunitatea noastra.....cu cat mai multi cu atat mai bine....dar facetiva prezenta la concursuri macar daca nu participati ca va este "rusine" macar veniti sa  vedeti un concurs live sa vedeti cum este.....imi cer scz daca am deranjat pe cineva cu acest mesaj....dar consider ca ar fi bine pentru comunitate cand te prezinti sa te si prezinti la urmatoru eveniment electro....pentru ca asa se raspandeste electro din prieten in prieten din prietena in prietena si devin tot mai multi cunoscatori de electro dance.....Ps work and se you too the events...scuzati engleza mea de balta:)))))))

GebeCJ

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1461
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #122 : Martie 15, 2010, 15:16:35 »
m-am ocupat eu:P
GeBe @ Ekstatik Quo
- Official Vertifight Romania Staff

Enys

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 73
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #123 : Martie 15, 2010, 17:00:55 »
imi cer scz nebunely si gebe dar zic asta din ce motiv daca stii ca teai apucat de ceva vino si arata ca poti  face ceva chiar daca nu te ridici la nivelul altora ambitia si curaju de a veni in fata si a arata ca poate mai tarziu ai un cuvant de spus in electro e importanta pentru comunitatea noastra....este un lucru bun sa fie cat mai multi dansatori activi in tara......imi cer scz ca am fst rautacios dar am mentionat ca imi cer scz pentru toata lumea daca am deranjat cu ceva.... dar amm zis asta pentru ca eu la doar 3 saptamani am venit si am concurat chiar daca stiam ca nu o sa am nici cea mai mica sansa in fata celor care sunt dansatori de cand a ajuns brandu de electro  sau mai bine zis denumirea de tecktonik cum era numit inainte.....si imi mai cer inca o data scz pentru toata lumea pe care am deranjato cu postul acela.PS:X

Costyteck

• Vizitator
« Răspuns #124 : Aprilie 19, 2010, 18:51:09 »
Salut , Bogdan ma numesc , am 18 ani , si sunt din Timisoara,clasa a 12-a(ma paste bacul) la Liceul Silvic.Cunosc stilul de aproape un an dar nu am exersat prea mult(inca incepator) insa vara asta ma pun pe treaba.Ne mai auzim , bafta tuturor  ;).

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #125 : Aprilie 19, 2010, 18:53:09 »
Salut , Bogdan ma numesc , am 18 ani , si sunt din Timisoara,clasa a 12-a(ma paste bacul) la Liceul Silvic.Cunosc stilul de aproape un an dar nu am exersat prea mult(inca incepator) insa vara asta ma pun pe treaba.Ne mai auzim , bafta tuturor  ;).

Vb cu Tutek ,e din Timisoara si e tip calumea
bafta
GeBe @ Ekstatik Quo

VgT

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 35
    • Yahoo Instant Messenger - vagabont_2peist@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #126 : Mai 07, 2010, 13:55:35 »
Salut Sunt Vgt din brasov si am inceput si eu sa danses de ceva vreme..........e chiar mijto dansul ......oricum am avut de la cine invata ...si le multumesc in special Lui Fish Canabis bambo si morfeo...... ;)
Black & White-ElectroTeck \:D/

FreshElectro

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 26
    • Yahoo Instant Messenger - freshnebunu
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #127 : Mai 10, 2010, 10:00:40 »
Salut!,Ma Numesc Andrei, am 14 ani,locuiesc in Ploiesti Jud.Prahova,invat in Liceul Pedagogic,doamne ardear focu liceu ala :))),si dansez electro de 7 luni

n00bzZ

• Membru de-al casei
  • Mesaje postate: 63
    • Yahoo Instant Messenger - drogg.noobz
    • Vezi Profilul
« Răspuns #128 : Iunie 21, 2010, 18:22:26 »
Salut ma numesc Marius,am 15 ani, stau in Galati (Oraselul minunat) , sunt clasa a 8-a trec a 9-a am fost la scoala gimnaziala nr. 11 Mihail Sadoveanu si acuma dau la economic (Colegiu) spun colegiu ca asa s-a schimbat mai noi din liceu - colegiu... cam atat ...Nu stiu multe miscari din electro dar le pricep repede pe zi ce trece... invat cate ceva nou... cam atat ne mai auzit :)
*un dansator gandeste si analizeaza,nu doar danseaza*[KTVA2]

Mr.jAker

• Membru senior
  • Mesaje postate: 475
  • Addicted
    • Yahoo Instant Messenger - sky_mike91@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #129 : Iunie 21, 2010, 22:33:16 »
Salut , ma numesc Mihai (jAker) , sunt din Galati , am 19 ani aproape , ma asteapta bacul peste o saptamana  si dansez electro de 2 luni. Nu pot spune ca sunt cine stie ce ca incepator dar presupun ca voi capata experienta odata cu timpul si cu ajutorul concursurilor. Debea astept sa incep cu Vertifight si sa cunosc comunitatea electro din Romania.

NuTzzU

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 49
  • nTZ*
    • MSN Messenger  - Ionutz_Emil@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - ionutz_the_sweet_boy@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #130 : Iulie 01, 2010, 09:05:03 »
Sunt Nutzu :D.Am 15 ani.Sunt din Buzau..dansez electro de 2 luni.

VoicuRogojan

• Membru nou
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Yahoo Instant Messenger - voycu4ever
    • Vezi Profilul
    • www.dancegeneration.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #131 : August 15, 2010, 03:21:08 »
Sunt Voicu, din Cluj-Napoca. Am 22 de ani, de profesie informatician.
Am avut tentativele mele de electro-dance, care nu s-au realizat datorita lipsei de timp :)
Sunt prieten cu Crizza, vSz si Vlado.
Din 2007 sunt un fel de observator (a se intelege spectator) al fenomenului electro-dance.

Va felicit pe toti pentru ceea ce faceti, si pentru comunitatea pe care ati creato!

Plusuri: Sunt organizat, tehnic si optimist
Minusuri: Sunt lenes, fricos si manios

Imi plac: Politica, Inotul, Cluburile, Muzica electronica si aventurile spontane
Detest: Certurile, intrigile, ignoranta si prostia romaneasca

Sunt fan: One FM, Vibe FM, ATB, "U" Cluj, Audi, Linux, Mc Donald's.

Numai bine la toata lumea!
Voicu Rogojan
Webmaster & Coordonator PR - www.dancegeneration.ro
Telefon: +40749195895
http://ro.linkedin.com/pub/voicu-rogojan/5/750/502

Licurici

• Membru confirmat
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #132 : August 15, 2010, 12:01:02 »
Salut... Ma numesc Lucian, sunt din Timisoara si am 17 ani. Dansez tecktonik de 8 luni dar inca nu stiu prea multe... sper timpul sa rezolve totul :)) nice to meet u all ^^

CelZiDor

• Membru senior
  • Mesaje postate: 1392
    • Vezi Profilul
    • Facebook.com/CelZiDor
« Răspuns #133 : August 15, 2010, 12:13:47 »
Salut... Ma numesc Lucian, sunt din Timisoara si am 17 ani. Dansez tecktonik de 8 luni dar inca nu stiu prea multe... sper timpul sa rezolve totul :)) nice to meet u all ^^

salut,dansezi Electro:)
Tecktonik este un brand,dansul este electro
Romana : Un om devine dansator atunci cand se poate exprima mai bine prin miscari corporale decat prin cuvinte.

English : A man becomes a dancer when he can express much better through body movements than words.

GebeCJ

• Membru senior
  • EK.
    • Vezi Profilul
    • Ekstatik Quo Youtube
« Răspuns #134 : August 15, 2010, 16:28:55 »
Tare mi ca danseaza dansu ala gen vavanel.
GeBe @ Ekstatik Quo