Tare mi ca danseaza dansu ala gen vavanel.
hi ...gabriel , 16 ani , liceul teoretic henri coanda , sunt din craiova , prima data am vazut acum 1 an prin liquid pe cineva care dansa.. mi sa parut amuzant...si iam zis sa ma invete si pe mine.. unele miscari de baza leam prins de la un pr.. apoi yb.com rullz.nu ma consider pro.. fiinca mai am ceva de invatat.. insa nuprea suport hardurile acelea infecte .. fiinca nu te poti duce intru`n club.. si sa dansezi pe asa ceva.. in club o arzi mai pe comerciale....gen milky way..cei interesati de asa ceva...in craiova avem deja o trupa infiinta , tecktonik effect...o sa revin si cu un clip de la balul din Henri Coanda ...care lam pregatit in GinGin..cei interesati . YM ! heaven.gabriel@yahoo.comcautam dansatori de tck , pt a infiinta cu adevarat o trupa in craiova.
nu mai spune "tecktonik","tecktonist","tck" sau alte cuvinte de om care nu cunoaste nici macar numele dansului adevarat.Numele dansului este electro,dansatorul este "dansator electro" , nu tecktonistsi totusi... www.electrodance.ro inseamna ceva nu?Nu am absolut nimic cu tine,dar trebuie cineva sa te puna pe picioare